Lapsiperheiden arki on haastavaa, mutta vitamiineja napsimalla elämä muuttuu. Eihän se niin mene tietenkään, mutta koko perheelle maistuva monivitamiini on sentään yksi huoli vähemmän. Nyt kun Vida tulee lapsiperheiden arkeen, haluamme tarjota tukea ja eväitä perheiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdessä tietokirjailija, kouluttajapsykoterapeutti Maaret Kallion kanssa pyrimme vastaamaan lapsiperheitä askarruttaviin haasteisiin. Lisäksi Vida on mukana tukemassa Lastenklinikoiden Kummien tärkeää työtä lasten terveyden hyväksi Suomessa.

Äänestä Kummit lahjoituskohdetta.
Voit voittaa pehmeitä palkintoja.

Lahjoitamme Kummien työhön lasten terveyden tueksi 30 000 euroa. Summa jaetaan kahteen eniten ääniä saaneeseen Kummit- tukiohjelmaan. Äänestäneiden kesken arvotaan neljän hengen lippupaketti Elämä Lapselle -konserttiin 6.9.2023 sekä 15 Kummit-pehmonallea ja Vida Nalle -monivitamiineja.

  LUE LISÄÄ >

  LUE LISÄÄ >

  LUE LISÄÄ >

  LUE LISÄÄ >
  OSALLISTUN ARVONTAAN!

  Tasapainoisen arjen puolesta

  Tasapainoinen arki koostuu monista eri asioista. Vanhempien kokemat huolenaiheet liittyvät muun muassa riittämättömyyden tunteeseen ja lisääntyvään ruutuaikaan. Nämä kaksi asiaa nousivat esiin kyselytutkimuksessa, jonka teimme pienten lasten vanhemmille. Paneuduimme aiheeseen yhdessä tietokirjailija, kouluttajapsykoterapeutti Maaret Kallion kanssa tarjotaksemme perheiden arkeen uusia ajatuksia ja konkreettisia vinkkejä. Kyselyssä 36 % vastanneista kokee riittämättömyyden tunnetta. Kannattaa muistaa, että ollakseen hyvää ja tasapainoista arjen ei tarvitse olla täydellistä.
  Maaret Kallio artikkeli

  OSAANKO AUTTAA LASTANI TUNNEASIOISSA?

  37 % vanhemmista kokee epävarmuutta

  Riittämättömyys on väistämätön osa vanhemmuutta – ja se on hyvä asia.

  Olenko riittävän hyvä äiti tai isä?

  36 % vanhemmista kokee riittämättömyyden tunnetta.

  Riittävyyden pohtiminen on tärkeää

  Ruutuaika on yleisin huolenaihe.

  40 % vanhemmista on huolissaan älylaiteiden käytöstä.

  Vaali laitteetonta aikaa ja arvosta tylsyyden taikaa

  Koko perheen pehmonallet nyt päivittäistavarakaupoissa

  Ravinto nousi kyselytutkimuksessa lasten hyvinvoinnin kannalta tärkeimmäksi asiaksi. Sen perustana on monipuolinen ruokavalio, mutta esille nousivat myös vitamiinit. Tuotteen maku ja suositusten mukainen koostumus ovat lasten vitamiinien tärkeimpiä valintakriteerejä ja juuri nämä kaksi asiaa Vida Monivitamiininalle ratkaisee. Jos lapsesi pitävät nallekarkeista, he rakastavat Monivitamiinalleja. Samoin aikuiset.
  Vida Monivitamiininallet tuotekuva
  Ole värikkäin sinä!
  Vida-tuotteita kehittää suomalainen Leader Foods Oy, joka on vuonna 2001 perustettu elintarvikealan yritys. Leader Foods Oy on syntynyt visiosta tuoda markkinoille laadukkaita ja terveellisiä tuotteita, jotka osana terveellisiä elämäntapoja tukevat ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista. Tästä on kyse myös Leader Foodsin Vida -tuotesarjassa, jossa vastuullisuus on Vidan ytimessä.
  Vida Nallet ja kummit