Mistä Vida Kuulas tuotesarja on saanut alkunsa? Miksi tuotesarjan Monivitamiini Panmol® on niin ainutlaatuinen?

Fytonomi, ravitsemusasiantuntija- ja liikuntaravitsemuksen luennoitsija ja opettaja Timo Kosonen vieraili yes girlien podcastin uusimmassa jaksossa: yes girl TALKS ft. Timo Kosonen: Ravintoaineiden imeytyvyydestä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Mielenkiintoisessa jaksossa yes girlit haastoivat Timoa ja kysyivät kaikki mieltä askarruttavat asiat ravintolisistä ja eritoten Vida Kuulas Monivitamiinista. Ja Timoltahan vastaukset löytyivät. Nyt jos koskaan kannattaa ottaa jakso kuunteluun, sillä Timo osaa selittää asioiden syvemmän merkityksen niin, että jokainen sen varmasti ymmärtää. 


Vida Kuulas – Luonnon inspiroima tuotesarjan ajatus on lähtenyt puupohjaisesta ja luontoon hajoavasta, 100 % biohajoavasta Sulapacin purkista. Purkin myötä tuotesarjan raaka-aineita on lähdetty miettimään ja kehittämään. Vida Kuulas tuotesarja on tuonut markkinoille vitamiinivalmisteita, Vida Kuulas Monivitamiini Panmol® ja Vida Kuulas B-vitamiini Panmol®,  joissa vitamiinit ovat ensimmäistä kertaa kasvien tuottamia, samassa muodossa kuin ruuassamme.  Ravinnosta saatavat vitamiinit imeytyvät parhaiten. Kehon ei tarvitse muuntaa niitä, kuten synteettisiä vitamiineja, tästä syystä pienemmälläkin annostuksella saadaan hyvä vaste/teho.  


Panmol sana tarkoittaa kaikkia molekyylejä. Taka-ajatuksena on nimenomaan se, että siellä on kaikki vitamiinien hajoamismolekyylit mukana, joita synteettisissä ei ole. Panmol tuotteet kasvatetaan ravintoliuoksessa, josta ne saavat paljon vitamiineja. Ne idätetään, versotaan ja sato korjataan ja kuivatetaan. Vitamiininkaltaiset yhdisteet kerätään talteen. Vitamiinit on eristetty ja ne on väkevöitetty, jotta pystytään valmistamaan esimerkiksi tämä monivitamiinivalmiste.   


Vida Kuulas Monivitamiini Panmol® valmisteessa on 13 eri vitamiinia, kaikki meille välttämättömiä. Ne yhdisteet, joita elimistö ei itse pysty tuottamaan pidetään vitamiineina ja välttämättöminä meille.  


Podcastissa yes girlit saivat Timon jakamaan parhaimmat vinkit kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja erityisesti ravintolisiin liittyen. Yllä mainittuja asioita ja paljon muuta Timo käy läpi yes girlien kanssa pintaa syvemmältä. Muistiinpanovälineet esille ja podcast jakson pariin pääset tästä! 


Kuvat: Sara-Annika Aremo