Palautuminen – yksi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja vireyden kulmakivistä

Tähän pimeimpään ja harmaimpaan aikaan kaikki ekstra vinkit energian, ilon ja vireyden lisäämisestä ovat enemmän kuin tervetulleita. Hyvä ja riittävä palautuminen on ehdottoman tärkeä osa meidän kokonaisvaltaista hyvinvointiamme ja yleistä vireyden tilaa. Mikäli emme palaudu kunnolla voi se näkyä mm. väsymyksenä ja uupumuksena. Ensi arvoisen tärkeää on tiedostaa omat voimavarat ja kykyä toimia niiden mukaisesti. Arjessa voi tehdä pieniä, parempia valintoja, jotka edistävät omaa palautumista.

Mikä palautumista sitten edistää? Mm. riittävä uni, terveellinen ja monipuolinen ruokavalio, henkinen hyvinvointi, kevyt liikunta ja Magnesium ravintolisä.

Vida Kuulas Magnesium 4x koostuu neljästä eri magnesium yhdistemuodosta; magnesiumbisglysinaatista, magnesiummalaatista, magnesiumasetyylitauraatista ja magnesiumglyserofosfaatista, jotka kaikki ovat tehokkaasti imeytyviä ja orgaanisia. Lisäksi B6-vitamiini on tuotteessa mukana tehostamassa magnesiumin toimintaa. Ainesosat vatsaystävällisessä, mahahappoja kestävässä ja pitkävaikutteisessa kasvikapselissa mahdollistaa tehokkaan imeytymisen sekä toimivuuden. Pitkävaikutteinen magnesium auttaa vähentämään uupumusta.

Vida Kuulas Magnesium 4x toi Suomen ravintolisä markkinoille kaksi yhdistemuotoa: magnesiumasetyylitauraatti ja magnesiumglyserofosfaattia, joita ei ennen ole ollut. Yhdistemuodoilla on omat vahvuutensa, erityisesti magnesiumasetyylitauraatti on kiinnostava hermoston normaalina pysymisen kannalta.

yes girlien uusimassa podcast jaksossa ”yes girlin pro-tipit palautumiseen” puidaan palautumista ja Vida Kuulas Magnesium 4x tuotetta syvemmin. yes girlit ovat saanet magnesiumista apua mm. hermoston pistelyyn, syvempään uneen ja lihasten rentoutumiseen. Vida Kuulas Magnesium 4x on enemmän kuin #yesgirlAPPROVES. Jaksossa jutellaan myös hormonitoiminnasta, ärtyneisyydestä, väsymyksestä, ylikunnosta, jotka voivat olla seurausta huonosta palautumisesta. Kuuntele mielenkiintoinen ja ajankohtainen jakso tästä

Kuvat: Sara-Annika Aremo