Stressaatko? Ota Vida Kuulas Ashwagandha Shoden® ja yes girlien podcast jakso avuksi

”Mitä stressi on? Mikä on hyvän ja pahan stressin ero? Miten me yes girlit tasapainotetaan meidän arkea ja miten me taltutetaan stressi?” Adama heittää ilmoille kysymykset, joita Hyvästi (paha) stressi – podcast jaksossa käsitellään. Jaksossa yes girlit Adama, Petra ja Kriselda puivat läpi tapoja tasapainoittaa arkea ja taltuttaa stressiä. Lisäksi kuullaan heidän työkalujaan stressaavan arjen keskelle ja tutustutaan paremmin Vida Kuulas Ashwagandha Shoden® ravintolisään. Kuuntele mielenkiintoinen jakso tästä. 

Stressiä on niin hyvää kuin pahaakin. Kaikki stressi ei ole onneksi haitallista ja yleensä kestämme lyhytaikaista stressiä paremmin kuin pitkäkestoista. Lyhytaikainen stressaava tilanne voi saada meidät tekemään parhaamme tai jopa tekemään tarvittavan elämänmuutoksen. Joskus kohtaamme niin paljon muutoksia, vaatimuksia tai erilaisia stressitekijöitä, että omat voimavaramme menevät äärimmilleen tai ylittyvät.

Stressi ja kiire nostavat stressihormoni kortisolin erityksen määrää, minkä seurauksena se saattaa saada meidät nukkumaan huonosti ja syömään epäterveellisesti tai liian vähän. Väsyneinä haemme usein sokerista ja rasvaisista ruuista lohtua ja mielen piristystä.

Stressi on kuin hyvä renki, mutta huono isäntä. Vida Kuulas Ashwagandha Shoden® lievittää liiallisen ja pitkittyneen stressin aiheuttamia useita oireita. Menestys ja ilo elämässäsi kumpuaa hyvinvoinnistasi.

Yes girlien ja Vida Kuulaksen yhteistyö jatkuu loppu vuoteen asti, joten podcast jaksoja on vielä luvassa. Pysy kuulolla!