Vida Kuulas Monivitamiini Panmol® vuoden 2021 terveystuote -finalisti!

Lokakuussa lanseerattu Vida Kuulas Monivitamiini Panmol ® on valittu vuoden 2021 terveystuote -finalistien joukkoon. Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton hallitus on valinnut 16 finalistituotetta. Vuoden 2021 terveystuote valitaan yleisöäänestyksellä terveyskaupoissa. Voittaja julkistetaan lehdistötilaisuudessa helmikuussa 2021.

Uuden Vida Kuulas Monivitamiini Panmol ® tuotteen ydin on luonnollisuudessa ja vastuullisuudessa. Vitamiinit ovat ensimmäistä kertaa kasvien tuottamina ja väkevöitettyinä pitoisuuksina. Vitamiinit esiintyvät samoissa muodoissa kuin ruoassamme, jonka vuoksi ne imeytyvät ja toimivat kehossamme tehokkaasti. Vida Kuulas Monivitamiini Panmol ® kapselit ovat täysin kasviperäisiä ja helposti nieltäviä sekä pitkävaikutteisia. Mahahappoja kestävän kapselin hidas hajoaminen mahdollistaa vatsaystävällisyyden sekä parhaan mahdollisen imeytymisen. 100 % täyteaineeton tuote soveltuu myös kasvissyöjille.

Vida Kuulas Monivitamiini Panmol ® on myös pakattu ekologiseen pakkaukseen. Pakkausmateriaaliksi on valittu Sulapac® -materiaali, joka koostuu puusta ja kasvipohjaisista sidosaineista. 100 % biohajoava purkki sisältää pelkästään uusiutuvia raaka-aineita, eikä hajotessaan jätä pysyvää mikromuovia tai mitään haitallisia kemikaaleja jälkeensä. Pakkaus voidaan kierrättää teollisesti kompostoimalla – paikallinen kierrätysohjeistus kuitenkin aina varmistettava. Varsin kaunis vaihtoehto perinteiselle muoville.

Omaa suosikkia vuoden terveystuotteeksi voi käydä äänestämässä paikallisessa terveystuotekaupassa 15.1.2021 mennessä. Samalla osallistut upeiden tuotepalkintojen arvontaan.

Annetaan ääni luonnollisuudelle ja vastuullisuudelle!