Vida Kuulas mukana Biohacker Summit tapahtumassa

Olemme yhteistyökumppanina tulevana viikonloppuna 16.–17.10. järjestettävässä Biohacker Summit tapahtumassa, joka järjestetään Helsingissä, Kaapelitehtaalla. Biohacker Summit on maailman suurin optimaalisen hyvinvoinnin, suorituskyvyn ja terveyden konferenssi. Biohakkeroinnin avulla tähdätään terveempään ja onnellisempaan elämään optimoimalla ja mittaamalla itseään tieteen, teknologian ja luontaisin keinoin. Tapahtumassa nähdään vaikuttava kattaus kansainvälisiä nimekkäitä luennoitsijoita, jotka ovat itse biohakkereita ja filosofeja tai aihepiirin tutkijoita, valmentajia ja tohtoreita. Ravintoasiantuntija ja fytonomi Timo Kosonen, joka on ollut mukana kehittämässä Vida Kuulas tuotesarjaa on puhumassa tapahtumassa pe 16.10 klo 16.30. Aiheena: ”kasviperäiset Panmol vitamiinit edustavat alamme tulevaisuutta”.

Timo Kosonen kertoo odotelleensa 35 vuotta sitä, että vitamiinit olisi mahdollista saada vahvoina pitoisuuksina kasvikunnan tuotteista, ruokakasveista. Hän ei ole edes uneksinut, että bioaktiivinen D3-vitamiini tai B12 olisivat mahdollista saada kasvin tuottamina, mutta nyt sekin on totta

”On mahtavaa olla tuomassa markkinoille aidot kasvien tuottamat vitamiinivalmisteet, kaiken lisäksi biohajoavassa puuperäisessä purkissa.” -Timo toteaa.

Vida Kuulas on kompromissiton ja huippuunsa hiottu tuotesarja. Sen ydin on luonnollisuudessa ja vastuullisuudessa. Vida Kuulas näyttää suuntaa luonnollisten vitamiinien ja terveystuotteiden kehitykselle. Kaikki tuotteet on pakattu 100 % biohajoaviin Sulapac® purkkeihin. Vatsaystävälliset kasvikapselit ovat helposti nieltäviä ja täysin täyteaineettomia, väriaineettomia, laktoosittomia, gluteenittomia, GMO-vapaita, ja soveltuvat kasvissyöjille.

Seuraa viikonlopun tapahtumia Instagramissa @vidasuomi ja Facebookissa vidasuomi sivulla!