Vida -tuotesarjan uutuus Vida Omega-3 + E-vitamiini tukee erinomaisesti aivojen ja sydämen toimintaa

Stressi, kiire ja väsymys kuulostaako tutulta? Ne voivat johtaa huonoihin elämäntapoihin ja siten välttämättömien rasvahappojen saanti jäädä vähäiseksi. Sydämen ja aivojen terveyteen kannattaa kiinnittää huomiota ja nimenomaan ajoissa.

Elintärkeitä EPA ja DHA rasvahappoja sisältävä Vida Omega-3 + E-vitamiini valmiste auttaa huolehtimaan sydämen ja aivojen hyvinvoinnista. EPA ja DHA osallistuvat erityisesti hermoston kehitykseen sekä verenkiertoelimistön, rauhasten ja immuunijärjestelmän toimintaan. Erityisesti DHA on tärkeässä roolissa aivojen kehittymiselle ja määrällisesti tärkein Omega-3 rasvahappo aivojen toiminnalle.

Kalaöljy on välttämättömien monityydyttymättömien rasvahappojen lähde. Omega-3 –sarjan rasvahappojen suositeltu saanti on 1 E% eli prosentti päivittäisestä energiansaannista. Keskimääräisen 2000 kilokalorin päivittäisen ruokavaliomallin mukaan prosentti vastaa 20 kaloria eli hieman yli 2 grammaa Omega-3 rasvahappoja päivässä. Kahdesta Vida Omega-3 + E-vitamiini kapselista saadaan lähes puolet päivittäisestä tarpeesta. Unohtaa ei pidä myöskään ruokavaliosta saatavia omega-3 rasvahappoja.

”Olemme innoissamme, että lanseeraamme kestävän kehityksen periaattein tuotetun Friend of the Sea® -sertifioidun Omega-3 valmisteen”, toteaa Vidan Brand Manager Sari Iija. ”Kalaöljyn valmistuksessa käytetyt kalat eivät ole peräisin ylikalastetulta, heikosti tunnetulta tai toipuvalta kalakanta-alueelta eikä kalastusmenetelmät vahingoita merenpohjaa”, jatkaa Iija.

Tarkemmat tuotetiedot tuotteesta löydät täältä.