VidaAina NAC vuoden terveystuote 2022

Vuoden 2022 terveystuote tukee immuniteettia

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on valinnut Vida NAC 650 mg + seleeni vuoden 2022 terveystuote-sarjan voittajaksi. Terveyskaupan ammattilaisten valitseman terveystuotteen valmistaa Leader Foods Oy.

NAC (N-asetyyli-L-kysteiini) tuotteiden käyttö ravintolisänä on yleistynyt jo pidemmän aikaan. ”Vida NAC 650 mg + seleeni valmiste on saavuttanut suuren suosion viimeisen kahden vuoden aikana, kun kuluttajien tietoisuus ja kiinnostuneisuus omasta hyvinvoinnista ja vastustuskyvystä on lisääntynyt, kertoo Leader Foodsin toimitusjohtaja Pasi Hautakorpi

NAC tehoaa parhaiten seleenin kanssa

Immuunijärjestelmämme tärkeimpiä suojia on solujen glutationi. Vida NAC 650 mg + seleeni sisältämä kysteiini aminohappo on rakenneosa elimistön glutationille, jolla on antioksidanttivaikutuksia kehon soluissa. Valmisteen sisältämä orgaaninen seleeni on myös tärkeässä osassa solun puolustusta ja sitä kautta osallistuu tukemaan immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

N-asetyylikysteiinin avulla voidaan lisätä myös maksan kysteiini- ja glutationimäärää. Kysteiini ja glutationi osallistuvat maksassa tapahtuvaan detoksifikaatioon, eli solujen aineenvaihdunnan lopputuotteiden poistoprosessiin. Glutationi on maksan tärkeimpiä antioksidantteja, tärkeässä osassa maksan hyvinvointia.

”Vahva Vida NAC 650 mg + seleeni tukee siis kahdella eri tavalla immuunijärjestelmää että maksan toimintaa”, toteaa Vida Brand Manager Sari Iija. 

Palkitun Vida NAC 650 mg + seleeni valmisteen ominaisuudet:
-Positiivinen kuluttajapalaute ja onnistunut tuotekehitys
-Sopii terveystuotteiden kuluttajalähtöisiin megatrendeihin
-Valmistetaan valikoiduista raaka-aineista ja sertifioidun laadunvalvonnan alla Suomessa

”Terveydesä ja hyvinvoinnista kiinnostuneet kuluttajat ovat löytäneet perinteisten vitamiinivalmisteiden ja rohdoksien lisäksi aminohappovalmisteita tukemaan omaa terveyttään. Terveysuotealan ammattilaisten valitsema voittajatuote Vida NAC 650 mg + seleeni osui hyvin tähän trendiin. Leader Foodsin tuotekehityksen taustalla oleva osaaminen, kotimainen valmistus ja toimitusvarmuus olivat myös tekijöitä voiton taustalla”, täsmentää Suomen Terveyskauppiaiden Liiton toiminnanjohtaja Mika Rönkkö valintaperusteista.

Saatavilla Terveystuotekaupoista ja -osastoilta. Tarkemmat tuotetiedot tuotteesta löydät täältä.