yes girlien ajankohtaisia vinkkejä ja perehtymistä Vida Kuulas Sinkki 3x tuotteeseen

yes girlien uusimmassa podcast jaksossa ”yes girl TALKS: Talvi-ihon hoitoa ja vinkit flunssan hoitoon” puhutaan ihon hoidosta, yes girlien omista täsmävinkeistä flunssan hoitoon sekä tutustutaan Vida Kuulas Sinkki 3x tuotteeseen.

Sinkki on meille tärkeä mineraali, jota tulisi saada päivittäin, sillä se ei varastoidu elimistöömme. Tärkeitä sinkin lähteitä ovat viljat, liha ja maitotuotteet. Sinkillä on tärkeä rooli elimistön normaalissa toiminnassa mm. immuunijärjestelmän ja ihon osalta. Vida Kuulas Sinkki 3x on pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitettu vahva kuparitasapainotettu sinkkivalmiste. Pitkäaikainen käyttö on turvallista, sillä tuotteessa oleva kupari tasapainoittaa sinkin korkeaa pitoisuutta. Vida Kuulas Sinkki 3x on kolme orgaanista ja tehokasta sinkkiyhdistettä sekä B6- ja C-vitamiinit vastustuskyvyn ylläpitämiseen. Tuote suojaa myös soluja hapetusstressiä vastaan.

Tuttuun tapaan, kuten muutkin Vida Kuulas -tuotesarjan
tuotteet, Sinkki 3x on vatsaystävällisessä, mahahappoja kestävässä ja
pitkävaikutteisessa kasvikapselissa. Tämä mahdollistaa erittäin tehokkaan imeytymisen sekä toimivuuden. Sinkki 3x on myös pakattu 100 % biohajoavaan Sulapacin purkkiin, joka ei hajotessaan jätä pysyvää mikromuovia jälkeensä.

Tätä yes girlien ajankohtaista podcast jaksoa, erinomaisia
vinkkejä ihon hoidosta ja flunssan selättämisestä ei kannata jättää väliin, käy kuuntelemassa jakso heti tästä.

Loppuun yes girlien Pro-tip: ”Pidä lisäravinteita esillä, niin muistat myös ottaa niitä (Näitä pitää ihan mielellään esillä, kun ovat nättejä!).