Laatu
Leader Foods-konsernin valmistamien tuotteiden laadun ja turvallisuuden varmistaminen on kokonaisuus, joka muodostuu ammattitaitoisesta henkilökunnasta, innovatiivisesta tuotekehityksestä, valikoiduista raaka-aineista, omasta tuotannosta, sertifioidusta laadunvalvonnasta ja jatkuvasta toiminnan ja tuotteiden laadun parantamisesta. Leaderin laadunvalvontatoimintoja johtaa Farmasian tohtori Magali Laasonen.
Leader Foodsin omavalvonta on rakennettu riskiperusteisesti tuotelinjoittain HACCP-järjestelmän avulla. Hyvin koulutetut työntekijät ja erinomainen jäljitettävyys ovat tärkeä osa laatujärjestelmäämme.
Tuotteiden valmistuksen liittyvät tarkastukset perustuvat lääketehtaan toimintamalliin eli niille suoritetaan lääketeollisuuden mukaiset farmaseuttisteknologiset prosessikontrollit, jotka sisältävät esim. tablettien painonmittaus-, murtolujuus- ja murenevuustestit. Lopputuotteiden analyysit ja säilyvyysseurantakokeet suoritetaan Ruokaviraston hyväksymässä, akkreditoidussa ja riippumattomassa Eurofins-laboratoriossa. Ravintolisäilmoitukset toimitetaan aina Ruokavirastolle Elintarvikelain ravintolisäasetuksen (78/2010) mukaisesti.