Instagram & Facebook-kilpailun säännöt

Vidan Instagram ja Facebook -kilpailun viralliset säännöt. Osallistu kilpailuun Instagram ja Facebook kilpailujulkaisun kautta elokuun 29. päivään mennessä.

 

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Leader Foods Oy. Kilpailu ei ole Instagramin eikä Facebookin järjestämä, eikä he sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Instagramiin eikä Facebookiin.

 

2. Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla Instagramissa tai Facebookissa @vidasuomi-tilillä arvontajulkaisua. Kilpailuaika ilmoitetaan kilpailupäivityksessä. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita osallistumisia ei oteta huomioon.

 

3. Osallistuminen kilpailuun

Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla Instagram tai Facebook -arvontajulkaisua. Kommentoimalla julkaisua osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt.

 

4. Voittajan valinta

Vida -tiimi arpoo kilpailun voittajan. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti lähettämällä yksityisviesti vain @vidasuomi tilin kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viiden (5) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja. Järjestäjän työntekijät, kilpailun yhteistyökumppaneina toimivien yritysten työntekijät, kilpailun järjestelyissä osallisena olleiden yritysten työntekijät ja edellä mainittujen perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

 

5. Palkinnot

Voittaja saa Instagram ja Facebook päivityksessä ilmoitetun palkinnon. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

 

6. Arpajaisvero

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Järjestäjä.

 

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

 

8. Henkilötiedot

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Internet- ja Instagram-sivuilla.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.