Laatu
Leader Foods-konsernin valmistamien tuotteiden laadun ja turvallisuuden varmistaminen on kokonaisuus, joka muodostuu ammattitaitoisesta henkilökunnasta, innovatiivisesta tuotekehityksestä, valikoiduista raaka-aineista, omasta tuotannosta, sertifioidusta laadunvalvonnasta ja jatkuvasta toiminnan ja tuotteiden laadun parantamisesta. Leaderin laadunvalvontatoimintoja johtaa Farmasian tohtori Magali Laasonen.
Leader Foodsin omavalvonta on rakennettu riskiperusteisesti tuotelinjoittain HACCP-järjestelmän avulla. Hyvin koulutetut työntekijät ja erinomainen jäljitettävyys ovat tärkeä osa laatujärjestelmäämme.
Tuotteiden valmistuksen liittyvät tarkastukset perustuvat sertifioituun toimintamalliin eli niille suoritetaan prosessikontrollit, jotka sisältävät esim. tablettien painonmittaus-, murtolujuus- ja murenevuustestit. Lopputuotteiden analyysit ja säilyvyysseurantakokeet suoritetaan Ruokaviraston hyväksymässä, akkreditoidussa ja riippumattomassa Eurofins-laboratoriossa. Ravintolisäilmoitukset toimitetaan aina Ruokavirastolle Elintarvikelain ravintolisäasetuksen (78/2010) mukaisesti.