Vida tuotteita

Värikkäitä uutisia!

Tutun ja laadukkaan Vida-tuotesarjamme ilme uudistuu. Jokainen tunnistaa sen tunteen, kun on elinvoimaisin ja nauttii elämän jokaisesta värikkäästä hetkestä täysin. Tunteen, joka kumpuaa hyvinvoivasta ja terveestä kehosta. Milloin sinulla viimeksi oli tällainen värikäs päivä, kun oikeasti huomasit voivasi hyvin?

Tuon olon voi saavuttaa joka päivä luomalla rutiineja, joilla pitää itsestään hyvää huolta. Vida on espanjaa ja tarkoittaa elämää. Meidän mielestämme parasta elämää on, kun energiaa riittää jokaiseen päivään ja voi täysillä nauttia pienistäkin asioista. Vida tuntee suomalaisen elämän ja tuo hyvinvoinnin osaksi arkea tukemalla mm. vastustuskykyä, jaksamista, unta ja hyvinvointia monipuolisella tuotevalikoimalla vuoden jokaisena päivänä. Vidan uusi ilme tuo värikkään olon entistä vahvemmin pakkauksiin.

Vidan monipuolisen vitamiini-, kivennäisaine-, aminohappo- ja terveystuotetuotevalikoiman tuotteet ovat laktoosittomia, gluteenittomia ja hiivattomia. Valikoimasta löytyy myös vegaaneille soveltuvia tuotteita. Tuotteisiin käytämme valikoituja raaka-aineita, kehitämme ja valmistamme ne ylpeydellä Suomessa sertifioidun laadunvalvonnan alla.  Uusi ilme näkyy kauppojen hyllyillä vähitellen.

Vida. Ole värikkäin sinä.

Vida vitamiinit